Nyheter

6 July 2016
NSSLGlobal and FleetCom create Strategic Alliance in Norway

Read more

Maritim / Offshore produkter

 

Maritim VSAT

Maritim VSAT med sømløs global dekning. Fast månedspris for ubegrenset bredbåndstilgang som kan forbedre fartøyets ytelse, redusere kostnader og opprettholde velferden om bord.

 

  

SAILOR FleetBroadband

Kostnadseffektive løsninger for satellitt-bredbånd og -telefoni, med global dekning via Inmarsat. Abonnementer for ethvert fartøy, eller flåte, og bruk/behov.

 

 

 

 

Nødkommunikasjon / Anti-piracy

Nødkommunikasjon og sikkerhets-løsning for satellittelefoni, epost og posisjons-rapportering fra fartøyets tilfluktsrom.

 

 

 

 

Iridium OpenPort

Enkel å installere og attraktivt priset, Iridium OpenPort leverer flere telefonlinjer for kaptein og mannskap for samtidig bruk - selv under dataoverføring. Iridium OpenPort er en velprøvd teknologi som fungerer overalt på planeten.

 

 

 

FleetPhone

FleetPhone fra Inmarsat er en fastmontert løsning for telefoni-tjenester, ideell for bruk på mindre fartøy hvor det kun er behov for talekommunikasjon, eller på fartøy hvor flere telefonlinjer er nødvendig.

 

 

 

 

IsatDock MARINE

IsatDock Marine er en robust dockingstasjon for IsatPhone Pro satellittelefoner, og er spesielt utviklet for maritimt bruk.

 

 

 

 

IntelliDOCK 9555

Beam IntelliDOCK 9555 er en ideelle dockingstasjon for å kunne bruke Iridium 9555 til ulike maritime applikasjoner.

 

 

ComCenter II Series

ComCenter II Series tar Iridium satellitt-koblingen med innendørs for å gi sikker tilgang til utstyr og eksterne nettverk - hvor som helst i verden.

 

 

 

 

 

  

Idium Portalserver 3.0idium webpublisering